Nyheter och statusuppdateringar

Enklast lägger man till nyheter på drakarna.se genom att logga in på sidan (längst ner), gå till Nyheter och klicka på "Nytt inlägg". För att uppdatera facebooksidan måste man vara administratör, hör av dig till informationsansvarig (info@drakarna.se) i så fall. Twittersidan behöver man aldrig uppdatera, utan det sker automatiskt.

Eposta nyheter och statusuppdateringar

För att lägga till nyheter eller statusrader via epost krävs att du använder din @drakarna.se-adress, har du ingen så hör av dig till info@drakarna.se.

Nyhet via epost - nyhet@drakarna.se

Skickar du ett mail till nyhet@drakarna.se läggs en nyhet upp med mailets rubrik, text och bifogade filer. Har du bifogat bilder läggs dessa till i nyheten. Lite senare postas också en länk till nyheten på facebook och twitter.

Statusuppdatering via epost - status@drakarna.se

Skickar du ett mail till status@drakarna.se läggs en ny status till på drakarnas facebooksida och twitter. Detta kan du alltså göra även om du inte skulle vara administratör på facebook, allt som krävs är din @drakarna.se-adress! Bifogar du en bild läggs den upp på facebook. Bara en bild kan läggas upp åt gången, om du bifogat fler än en kommer bara första att synas.

OBS: Eventuell rubrik i mailet kommer inte att synas någonstans. Skriv det du vill säga i själva mailet.

Länkar

Nyheter på hemsidan

Drakarnas facebooksida

Drakarnas twitter