Börja 2012 med att förbättra vår kår

Post date: Dec 14, 2011 11:07:54 PM

Till alla ledare, kårfunktionärer, utmanare och övriga intresserade i Sjöscoutkåren Drakarna

För att ge oss en bra start kommer vi kicka igång terminen vecka 2, måndag 9, tisdag 10 och torsdag 12 januari, med programinspiration för alla ledare, kårfunktionärer och utmanarscouter. Under ledning av Katarina Djäken, som är utvecklingskonsulent på Svenska Scoutförbundet, sätter vi oss in i det förbundsgemensamma programmet och allt stöd som finns i form av nya märken, böcker och webb. Alla avdelningar kommer också att få tillfälle att sätta mål för sin verksamhet och planera för hur de kan använda programstödet under kommande termin. Varje kväll har samma upplägg, med målet att så många som möjligt ska kunna delta under någon av kvällarna.

Tanken är att alla avdelningsteam kommer ner tillsammans på er ordinarie mötesdag. Ni som är fler avdelningsteam i samma åldersgrupp som vill köra samtidigt går det bra att komma överens om en av dagarna. Kårfunktionärer är välkomna ner valfri dag, liksom utmanarledarna och utmanarscouterna!

Vi hoppas att många tar tillfället i akt att få ny energi och idéer för utmanande och rolig scouting för alla scouter och ledare i vår fina kår!

När: måndag 9, tisdag 10 och torsdag 12 januari 2012

Tid: 18:30 till 21.00

Var: Valhall

Anmäl dig till kim@drakarna.se senast den 2 januari

Väl mött!

kårstyrelsen

genom

Kim Rask

Vice kårordförande