Nyhetsbrev december

Sjöscoutkåren Drakarna

Datum: 20-12–2019

Ledarträff

Den 2: a februari kommer vi ha en gemensam dag för alla ledare och funktionärer i Drakarna där vi diskuterar kårens verksamhet, kultur och vision. Kårstyrelsen kommer att bjuda på lunch och fika. Mer exakta tider kommer närmre inpå men vi räknar med att hålla på ungefär mellan kl. 10 – 15.

Medlemsavgift

Svårt att komma ihåg att betala fakturor? Tråkigt att ha en massa pappershögar liggandes hemma? Man kan få sin medlemsavgift som e-faktura! Anmälan gör var och en på sin internetbank (sök efter Scouterna). För att kunna anmäla sig behöver man sitt medlemsnummer, vilket man kan hitta i Scoutnet eller på en tidigare faktura. Föräldrar kan anmäla sig för e-faktura för sina barn och en person kan ha e-faktura för flera medlemmar. Förälderns personnummer kommer då stå men man fyller i medlemmens namn och medlemsnummer.

Vi uppmanar alla som har möjlighet att anmäla sig för e-faktura eftersom vi på så vis kan minska antalet pappersutskick vilket vi sparar pengar på samt gör en insats för miljön!

God jul!

Alla ledare och funktionärer vill önska alla scouter och föräldrar en riktig God Jul och tacka för den härliga Drakfinalen i måndags. Fantastiskt bra jobbat under kvällens tävlingar! Nu laddar vi upp inför en fullspäckad vårtermin, verksamheten startar igen vecka 3. Ses då!