Nyhetsbrev juni

Datum: 22-06–2020

Först av allt vill jag börja med att säga TACK!

Tack till alla ledare, funktionärer, föräldraföreningen, styrelsen och alla scouter. Vilken härlig termin vi haft och vad mycket roligt som hunnits med. Trots att våren inte riktigt blev som planerad så har vi i Drakarna ändå hållit ihop, planerat om, och kört på ändå.

Nu väntar en lång sommar framför oss med segling och massor av annat skoj. Lägret Miniscout har redan varit och om jag förstått rätt blev det några härliga dagar för Spårare och Familjescouter. Jag hoppas att vi ska få se bilder och höra om alla deras äventyr i höst när vi ses igen.

För övriga avdelningar väntar segling i juli och augusti. Orkar man inte vänta till dess eller vill passa på att träna lite extra vill jag tipsa om att Drakarna kommer arrangera seglingskvällar på onsdagar v. 26 - v.31 nu i sommar. Läs mer här och anmäl er på hemsidan.


Nu tar vi i styrelsen lite sommarlov och lägger krut på sommarverksamheten istället. Nästa nyhetsbrev kommer därför efter sommaren när höstterminen startat upp.

Ha nu en riktigt fin sommar!

Sugen på mer segling?

På onsdagskvällar mellan kl. 18 - 21 nu under sommaren kommer barn och ungdomar få chans att segla med Drakarnas fina båtar. Seglingen kommer hålla på v. 26 - v. 31 och krav för att delta är att man kan simma 200 m och är född år 2011 eller tidigare. Antalet platser per gång är begränsat, därför är det viktigt att anmäla sig till de tillfällen som man vill delta på. Detta görs här. Sugen att vara med som ledare? Kontakta erik.jarte@drakarna.se eller lucas@drakarna.se

Vad gör ditt barn i sommar?

Det är inte alltid det är helt lätt att komma ihåg vad man gjort under en hel lägervecka eller ens vad man åt till lunch ibland. Vi vill därför tipsa om Drakarnas Instagramkonto där vi försöker lägga upp fina bilder från våra aktiviteter. Följ oss på @draktuellt