Nyhetsbrev juni

Datum: 2021-06-22


NYHETSBREV DRAKARNA JUNI

Hej!


Vi heter Hugo och Ullis och sitter även vi i styrelsen. Hugo började i Drakarna som spårare för 18 år sedan och Ullis började i kåren som ledare år 2018. Ullis är idag ledare på Sjöodjuren och Hugo har en paus som avdelningsledare. Tillsammans är det vi som håller koll på kårens lägermateriel. I det ingår det att se till att alla tält, trangiakök, fotogenlampor osv är hela och rena när avdelningarna behöver dem. Det är även vi som håller knivarna vassa hajklådorna fyllda och försöker hålla lite ordning i våra förråd.


Hoppas vi ses på någon materielvårdsdag under hösten och att ni får en fantastisk sommar!


Ullis Gewalli och Hugo Hildingsson

Materielvårdsansvariga


Frilufts-cook-along

Tisdag 29:e juni bjuder Scouterna in till digital cook-along. Kl. 18 - 20 sänds ett webinar med med en expert på utomhusmatlagning, länk till ingredienslista kommer att släppas på hemsidan i förväg. Länk till webinarier och ingredienser hittar ni här.


Saknas något i packningen?

Snart är det dags för sommar med läger, segling och annat skoj! Det innebär att det är dags att se över inte bara kårens materiel utan även ditt eget. I Scoutshopen kan du hitta det mesta som behövs för sommarens äventyr. Glöm inte att ange Sjöscoutkåren Drakarna som förmånskår så går 5 % tillbaka i återbäring till kåren. Pengar som vi kan köpa nytt gemensamt materiel för!