Nyhetsbrev december

Sjöscoutkåren Drakarna

Datum: 21-01–2020

Gott nytt år och gott nytt decennium!

Äntligen har scoutterminen startat igen och vi i går mot längre och ljusare dagar.

Vårterminen kommer att bjuda på massor av skoj. Veckomöten inne och ute, hajk med avdelningen, segling och massa mer. För att hålla koll på vad som gäller för just din avdelning, besök gärna Drakarnas hemsida och spana in fliken för just din avdelning. Du kan även lägga till kårens kalender i din egen för att inte missa varvsdagar, materialdagar och annat kul.

Viktiga datum

Förutom respektive avdelnings terminsplanering så finns det ett antal datum som gäller hela kåren, ett sådant datum är 25 maj. Då är det Scouternas dag vilket är en tävling för alla scoutkårer i Stockholms distrikt. Mer information om detta kommer.

Besök

Under kårstyrelsens senaste möte fick vi besök av vår utvecklingskonsulent Jonas Westbom som bland annat pratadebland annat om rekrytering och hur vi ska kunna bli ännu fler.

Ledarträff

I veckan gick det ut en officiell inbjudan till kårens ledarträff den 2:a februari. Styrelsen bjuder på mat så därför vill vi gärna att du anmäler om du kommer eller ej. Har du inte fått någon inbjudan? Maila info@drakarna.se

Vad saknas?

Har du något som du skulle vilja ha med i nyhetsbrevet? Kanske en liten text, en bild eller något annat du tycker ska nå ut till resten av kåren? Maila oss på info@drakarna.se