Nyhetsbrev mars

Datum: 2021-03-25


NYHETSBREV DRAKARNA MARS

Vårtecken! Hela helgen var jag ute i Håga naturreservat och letade vårtecken tillsammans med min hund och ett par vänner. Hittills har vi inte hittat mer än lite knoppande träd, den ljumma vårbrisen och små krokusar som tittat upp ut gräsmattorna. Jag ser fram emot en följetong av vårtecken den kommande månaden och att för varje vecka kunna bocka av ytterligare några stycken. Varför inte kombinera Scouternas utmaning i Friluftslivets år med att leta vårtecken i närområdet? Jag tar gärna emot bilder på era vårtecken inför nästa nyhetsbrev om ni hittar några!

Var en friluftskompis!

I år är det Friluftlivets år och detta är såklart något som Scouterna vill uppmärksamma. Den första utmaningen går ut på att ta en bild på dig och en eller flera kompisar ute i naturen, dela bilden i sociala medier samt hashtagga #redoförfriluftsliv och @scouterna

Läs mer här!

Köp flytväst inför sommaren

Har du missat mitt tidigare mailutskick om att det nu går att beställa en ny flytväst inför våren och sommarens seglingar? Då kommer här en påminnelse! Beställningen måste göras senast den 10:e april enligt instruktionerna i mitt tidigare mailutskick. Sök på "Dags att köpa ny flytväst?" i inkorgen så hittar du det.