Upptäckarsegling 22-23 maj

Nu kommer det som vi alla har längtat till, säsongens första helgseglingen! Alla Drakarnas Upptäckare bjuds in till en helgsegling en helg i maj då vi tillsammans seglar tillsammans i Mälaren i kårens segelbåtar. Vi hoppas att så många som möjligt kommer, hänga med kompisar och att fila på seglingsvana och -kunskaper, både för nybörjare och vana seglare.

Under normala omständigheter brukar denna segling inkludera en övernattning, detta har vi dock valt att ta bort pga rådande situation. Helgseglingen kommer alltså pågå både lördag och söndag, men efter att gemensamt ha ätit middag på lördag kväll får scouten åka hem för att sova och sedan fortsätter vi seglingen under söndag förmiddag. På detta sätt kan vi fortfarande vara ute och njuta av segling och natur, men vi undviker moment i en instängd miljö där det är svårt att hålla avstånd.

Start lördag: Ålstens Båtsällskap (Grönviksvägen 9) den 22 maj kl 10:00.

Slut lördag: Ålstens Båtsällskap (Grönviksvägen 9) den 22 maj kl 19:00. (efter middag)


Slut söndag: Ålstens Båtsällskap (Grönviksvägen 9) den 23 maj kl 10:00.

Slut söndag: Ålstens Båtsällskap (Grönviksvägen 9) den 23 maj kl 16:00.

Låter kul. Hur anmäler jag mig? Anmälan görs genom att fylla i formuläret på nedan

Hajkkostnaden, 250 kr kommer per faktura via e-post. Anmälan stänger den 20/5!

Vad ska jag ta med? Se packlistan på här

Jag har fler frågor… Kontakta Erik Järte på erik.jarte@drakarna.se eller 070 671 47 87 eller Truls Svensson truls.svensson@drakarna.se eller 073 546 49 93.