Hem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Sommar med Drakarna!

skickad 3 apr. 2011 14:02 av Peter Höglund   [ uppdaterad 4 apr. 2011 06:12 ]
Följ med i sommar med Drakarna ut på vattnet, så seglar vi från ö till ö! Rastlöst tar vi oss fram mellan öarna, sommardagarna lägger vi på att ta oss fram till nästa destination...

I sommar gör vi själ för vårt namn Sjöscoutkåren Drakarna (sjö...) genom att slussa oss ut i stora världen och manövrera fram över vågorna ut till naturhamnar och skärgårdsliv! Vi vill att så många medlemmar följer med som möjligt!


Sommaren närmar sig med stormsteg och det är hög tid att du bestämmer dig för att hänga med! Segla, sola och bada tillsammans med oss, det blir en fantastisk upplevelse!

Ö-till-Ö 2011
 


Eftersom vi är så många i kåren räcker inte ledarna och båtarna till, därför åker vi ut vid olika tidpunkter beroende på avdelning. Observera att spårarna åker på läger på Vindalsö, medan de andra kårgrenarna seglar fram mellan öarna.

KårgrenDatum 
Spårare
(Sjöbusarna, Vindarna)
 11-14 juni
Upptäckare
(Sjöodjuren, Vågbrytarna)
 13-20 augusti
Äventyrare
(Wikingarna) 
 28 juni - 5 juli
 Utmanare
(Nidhögg, Ragnarök)
 8 - 17 juli

Okej, så nu vet du vid vilken tidpunkt just du har möjlighet att vara med i sommar...
Så hur anmäler du dig då? 

Anmälan sker genom att betala in 250 kr till Sjöscoutkåren Drakarnas bankgiro BG 5714-6821 snarast! Ju tidigare på sommaren du ska med, desto viktigare är det att du är snabb som sjutton med din anmälan. Ange namn, avdelning samt att det gäller sommaren 2011.  Mer information följer sedan om betalning av totalbeloppet.
Comments